PowerShape2

A PowerShape2 készülék kombinált alakformáló fejében egyszerre dolgozik a rádiófrekvencia, a motorikus görgők, a vákuum és a szoft lézer. A tapasztalataink alapján ez nagyon hasznos az eredmények fokozása szempontjából, mert ezek az egyenként is nagyon eredményes technológiák egyszerre használva tovább erősítik egymás hatását, így sokkal jobb végeredményt érhetünk el rövidebb idő alatt, mint ha csak egy technológiát használtunk volna.

A vákuum például megemeli a bőrt annak érdekében, hogy a zsírbontó hatású rádiófrekvenciás energia minél nagyobb területen hathasson. A motorizált görgők általi masszázs egyrészt mechanikai úton fokozza a zsírbontást, másrészt gondoskodik a nyirokkeringés serkentéséről, és ezáltal a lebontott zsírok és salakanyagok eltávolításáról. A szoft lézer pedig rendkívül előnyös biológiai hatást gyakorol a sejtekre, ami által a kezelt terület megújul. Az egyes komponensek erőssége szabadon állítható, így a kezelést kifejezetten a Te igényeidre és sajátosságaidra tudjuk szabni.

A kisebb testtájak kezelése

Nagyon sok hölgy számára okoz problémát például egy lógó, petyhüdt felkar vagy egy megereszkedett toka. Sajnos ezek kezelése több szempontból is nehézkes volt korábban. Egyrészt a terület megközelíthetősége problémás, a nagy kezelőfejek sok esetben nem férnek oda. Másrészt itt kiemelten gondoskodni kell a bőr feszesítéséről, mert ha az egyébként is laza kötőszövet alól csak a zsírt bontjuk ki, a látvány végül akár rosszabb is lehet, mint kezelés előtt volt. A PowerShape2 olyan közepes méretű kezelőfejeket is tartalmaz, amik szintén kombinált technológiák együttes alkalmazásával kezelik eredményesen a problémát., így még a legkényesebb területeket is kényelmesen el tudjuk érni és látványos formálódást érhetünk el, miközben a bőr is feszesebb lesz.

Arckezelés

Az évek során csökken a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése, a meglévő rostok pedig megnyúlnak. A folyamat szerencsére megállítható, sőt vissza is fordítható. A PowerShape2 arckezelések alapját a rádiófrekvencia adja. A rádiófrekvencia teljesen fájdalommentesen juttat olyan energiát a bőrbe, aminek a hőhatása már egy kezelés során visszaadja a kollagén rostok rugalmasságát. Hosszú távon pedig a kezelésekkel újra beindíthatjuk a kollagén és elasztin termelést, így az azonnali eredmények hetekkel a kezelés után tovább fokozódnak. Az arc feszesítésére, a ráncok halványítására illetve faceliftingre többféle izgalmas lehetőséget is tartalmaz a PowerShape2. Az egyik egy vákuummal kombinált kezelőfej, ami a fenti hatások mellett a bőr mikrokeringésének fokozásával növeli a tápanyag ellátottságot, és segíti a salakanyagok kiürülését. A másik lehetőség az egyedülálló Thermal RF, amit külföldön már nagy eredményességgel használnak, de itthon még kuriózumnak számít.

A PowerShape2 mindent egybevetve egy fantasztikus lehetőség a számodra, hogy közelebb kerülhes álmaid megjelenéséhez. Legyen szó körfogatcsökkentésről, narancsbőr kezelésről, kényes testtájak feszesítéséről, vagy éppen arcfiatalításról, a PowerShape2 egy rendszerben váltja valóra minden kívánságod. Hagyd az elavult technológiákat, a jövő a kombinált kezeléseké! A PowerShape2 erőssége, hogy a legkiválóbb technológiákat állítja csatasorba annak érdekében, hogy maximálisan elégedett lehess!

Címünk

Kiwisun Kalocsa

Tel.: +36 30 224 6464

Email: info@kiwisunkalocsa.hu

6300 Kalocsa Szent István király út 52.

Térkép

Akció

Kövess Minket!

error: Jogvédett tartalom!